Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Auton takapenkillä
Kirjoittanut: JIM
Kategoria: Eroottinen tositarina

 


'Junan vessassa' tarinasta saamastani positiivisesta palautteesta innostuneena, intouduin kertomaan toisenkin tositarinan vilkkaasta seksielämästämme ex-tyttöystävä Niinan kanssa. Tämä tapahtui myös suhteen alkutaipaleella.

Kuten jo aiemmin totesin tarinassa 'Junan vessassa', että tuoreessa suhteessa se ei katso aikaa, eikä paikkaa milloin haluttaa. Asia kun tuppaa olemaan niin, että haluttaa aika usein, melkein koko ajan, ja mitä kummallisimmissa tilanteissa. Usein lomat ovat otollisia tilanteita sille, että tulee sekstailtua joskus aika erikoisissa paikoissa.

Tämä koski varsinkin pitkäaikaista ex-tyttöystävää, Niinaa, jonka kanssa seksielämä oli hyvin viriiliä. Eikä vähiten siitä syystä, että hän oli niin kaunis ja muodot kohdillaan siellä missä pitääkin. Muotojen lisäksi minua kiihottivat eniten hänessä erikoiset vastakohtaisuudet. Vaikka hän oli hoikka, pitkä ja naisellinen, hän oli samaan aikaan myös siro ja tyttömäinen. Kauempaa saattoi katsoa vaikka, että kuka teinityttö siellä kioskin kulmalla seisoskelee, ja lähempää huomasi, että kyllä se onkin ihan aikuinen nainen.

Olimme Saariselällä laskettelemassa koko hiihtoloman. Viikko meni tietysti liian nopeasti ja kotimatka, kevyet 1000 kilometriä, ja vähintään 12 tunnin ajomatka oli edessä. Meitä oli autossa neljä henkeä, kaksi pariskuntaa, ja sovimme, että ajetaan kotimatka niin, että kaikki ajavat vuorotellen. Kuskia vaihdetaan vaikka aina kahvi- tai kusitauon jälkeen.

Luovutimme huoneet lauantaina illalla kun olimme ensin nukkuneet ruokailun jälkeen kunnon iltaunet. Lähdimme ajamaan kotiinpäin yötä vasten niin, että sunnuntai aamulla olisimme kotona, ja jäisi vielä päivä aikaa toipua lomasta ennen paluuta työhön. Lähdimme klo 20 paikkeilla liikkeelle ja alkumatka edistyi hitaasti mutta varmasti. Pysähdyimme kahville ja tai kusitauolle noin kahden- kolmensadan kilometrin välein, aina kun oli joku isompi huoltoasema, mikä oli yöllä auki.

Kahvitaukojen jälkeen vaihdoimme kuskia. Välillä minä ja Niina olimme edessä, toisinaan taas minä ja toinen miespuolinen seurueestamme olimme edessä ja jompikumpi ajoi. Silloin tytöt nukkuivat kahdestaan takapenkillä. Sitä ei voinut olla katsomatta kun molemmat tytöt nukkuivat takana, hoikat vartalot limittäin, toisen peppu toisen haaroja vasten. Se oli seksikästä! Jokaisen miehen toive olisi päästä siihen väliin, tehdä hampurilainen.

Auto oli tämän toisen pariskunnan, joten he ajoivat enemmän kilometrejä kuin minä ja Niina, ja se sopi meille hyvin. Saimme nuokkua ja nukkua takapenkillä auton rullatessa sujuvasti eteenpäin kohti etelää. Niina nukkui alkumatkasta paljon enemmän kuin minä. Välillä hän nojasi takaoveen jalat kippurassa pepun alla, takki pään takana tyynynä, välillä hän oli takapenkillä pitkittäin jalat sylissäni, välillä taas toisinpäin, pää reisieni päällä. Itse en mahtunut takapenkillä makaamaan, tai olisin mahtunut jos olisin ollut kaksinkerroin, mutta sitten sinne ei olisi mahtunut enää ketään muita samaan aikaan.

Niina onnistui nukkumaan puolen yön jälkeen aika paljon, ja muiden alkaessa aamuyöstä jo väsähtämään, hän oli selkeästi muita pirteämpi. Yhden aamuyön kahvitauon jälkeen aamuyöllä, jossain päin eteläsuomea, auton omistajapariskunta siirtyivät molemmat etupenkeille ja me menimme Niinan kanssa taakse. Ja niin kuin joka kerta autoon vääntäytyessämme, riisuimme kaikki talvitakit auton hattuhyllylle. Auto lähti jälleen kerran liikkeelle ja otimme rennomman asennon.

Autossa oli sopivan pimeää ja varsinkin eteläsuomeen tultaessa kun lumi väheni, tuli hyvin pimeää. Mittarivalot loistivat kirkkaina ja vastaan tulevien autojen valot häikäisivät jonkin verran. Olimme matkassa jo reilusti voitonpuolella. Muutama tunti vielä ja pääsisi omaan sänkyyn nukkumaan. Ennen nukkumista olisi kuitenkin pakko rakastella. Edellisestä kerrasta alkoi olla aikaa vaikka kuinka monta tuntia. Halutti taas hieman. Onneksi oli kuitenkin lämmintä ja musiikki soi hiljaa taustalla. Istuin rennosti nojaten selkänojaan ja nautin olostani sen minkä pystyin. Ei se mitään herkkua ole satayhdeksänkyt senttisen miehen matkustaa auton takana. Kaikki olivat hiljaa pitkiä aikoja ja jälleen kerran silmät alkoivat painua kiinni. Kävi mielessä, että toivottavasti kuitenkin kuski pysyy hereillä. Sitten nukahdin ja filmi sammui, nukuin jonkin aikaa.

 

Heräsin siihen kun Niina pyöri ja hyöri takapenkillä ja etsi itselleen parempaa asentoa. Lopulta hän riisui kengät pois ja päätyi jälleen asentoon, missä hän nojasi päällä takaoven käsitukeen ja piti jalkoja sylissäni. Se sopi minulle koska pidin kaiken muu lisäksi hänessä myös hänen jaloista. Ne olivat seksikkäät. Myös lahkeesta pilkistävä hoikka nilkka oli seksikäs, puhumattakaan nyt sääristä, ne olivat täydelliset. Huono vain, että nyt sääret olivat piilossa verkkahousujen lahkeissa. Lahkeen suut olivat kyllä hyvin avonaiset ja ne saisi sieltä halutessa esille. Otin Niinan nilkasta otteen ja kuljetin kättä säärtä pitkin lahkeen sisään. Hän hymyili, mutta puisti päätään. 'Kutittaa',hän kuiskasi. Ajattelin, että ei sitten leikitä, ja kohta jälleen hiljakseen silmät painuivat kiinni.

Olo oli hyvä ja rauhallinen. Vajosin yhä syvemmälle takapenkkiin ja vaivuin uudestaan uneen, kunnes heräsin siihen, että Niina oli ottanut jalat pois sylistäni ja heilui vieressäni. Hän otti hattuhyllyltä syliin oman takkinsa ja huiskaisi sillä vielä minua niin että varmasti havahduin.

- Oi anteeksi, herätinkö sinut
- Mmmmm hmph mmm, mumisin jotain vastaukseksi

Niina jatkoi

- Mä tulen taas pää sun syliin nukkumaan, sopiiko?
- Hmm mmmmöm möh...

Hän hymyili ja tälläsi takin tyynyksi reisieni päälle. Sitten hän kääntyi pitkittäin takapenkille, jalat ovea vasten ja pää syliini, kasvot minuun päin. Hän oli aika kippurassa, mutta sirona tyttönä mahtui kuitenkin hyvin makaamaan takapenkillä. Vilkaisin kelloa, kohta kuusi aamulla, ei olisi enää pitkä matka. Pariskunnan mies ajoi autoa ja nainen nukkui pelkääjän paikalla. Tuskin enää vaihdettaisiin kuskia.

Silitin Niinaa hiuksista ja siirsin niitä sormella korvan taakse, pois kaulalta ja poskelta roikkumasta. Hiukset järjestettyäni silittelin häntä hetken aikaa korvan takaa ja niskasta. Niina nautti silminnähden ja hymyili, pitäen kuitenkin silmät kiinni. Jonkin ajan päästä kyllästyin silittelyyn ja otin itselle jälleen lökömmän asennon.

 

Niinan huomattua, etten enää jatka hänen hoitamista, vuorostaan hän alkoi koskettella minua ja tunsin hänen kätensä reiden sisäosassa, jalkojeni välissä. Vilkaisin Niinaa. Hän katsoi minuun ylöspäin viettelevästi hymyillen. Tuttu katse, mistä arvasin heti, että jotain hauskaa hänellä oli mielessä. Hymyilin takaisin ja silitin jälleen niskasta. Se oli hyvä veto, koska siitä Niina vasta innostui. Tunsin kuinka hänen käsi liikkui reisieni välissä ja hän etsi jotain tiettyä asiaa. Ja se löytyi hyvin nopeasti vasemmasta housunpuntista. Etusormet ja peukalo löysivät herkän peniksen varren ja hän alkoi hieroa penistä hellästi housujen läpi. Se tietysti reagoi heti kosketukseen ja alkoi jäykistyä. Ja se taas innosti Niinaa entistä enemmän. Samalla muistin, että emme ole autossa yksin. Vilkaisin etupenkeille, ei hätää, mies ajoi keskittyneesti autoa ja nainen nuokkui pää kenossa niskatukea vasten.

Niina jatkoi löytöretkeä housun puntissa ja kalu turposi hyvää vauhtia. Nyt se pyrki jo lahkeessa ylöspäin. Ja se vasta tuntuikin hyvältä. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa sen verran, että halutti vietävästi. Nostin takamusta ylös ja otin entistä rennomman asennon. Kalu sai hieman lisätilaa nousta lahkeessa astetta pystympään. Niina oli pää reisieni päällä, takki tyynynä, ja käsi touhusi piilossa takin alla. Kukaan ei osannut arvata mitään. Sekin kiihotti minua entistä enemmän, kun muut olivat niin lähellä samassa autossa, mutta eivät osanneet arvata mitään.

Suljin silmäni ja nautin. Tuntui tosi ihanalta. Kalu seisoi nyt kivikovana ja tila housuissa oli loppunut. Niina alkoi liikuttaa lahjetta kalun varren ympärillä niin, että alkkaritkin liikkuivat hieman mukana ja esinahka alkoi tehdä pientä edestakaista liikettä. Tuskallisen hitaasti esinahka liikkui alaspäin ja terskan turvonnut pää paljastui herkistyen kosketukselle. Oli jo vaikea olla liikkumatta ja hengitys kiihtyi väistämättä lähes huohotukseksi. Niina huomasi sen ja avasi kädellä haarojani enemmän auki. Avasin silmät ja katsoin häntä. Niina virnisti ja nuuhkaisi housua kohouman päältä. Tiesin sanomattakin mitä hän tarkoitti. Kun hän otti minulta suihin, niin hän aina oikein nautiskeli siitä mausta ja tuoksusta, mikä kalussa oli, ja kertoi sen.

Tiesin, että Niina nautti tällaisista tilanteista kun sai minut niin sanotusti pulaan. Vaikka kuinka halutti, niin nyt ei voinut muuta kuin kärsiä tai nauttia. Kumpaa siinä sitten lie enemmän, kun himottaa, mutta ei voi rakastella. Niin paljon ei sentään ollut pokkaa, että olisin aloittanut kiihkeät rakastelut auton takapenkillä. Eikä Niinallakaan olisi riittänyt pokkaa moiseen. En voinut oikeastaan tehdä muuta kuin nauttia koskettelusta. Niinpä suljin taas silmäni ja kallistin pään taaksepäin.

Niina alkoi hieroa kalua vähän kovemmalla voimalla. Yritin hengittää rauhallisesti huohottamatta, mutta vaikeata se oli. Tuntui niin hyvältä. Esinahka liikahteli alkkareiden kankaan mukana ja terska hieroi lahjetta vasten. Riittävän pitkään kun sitä jatkettiin niin sitten se alkoi tuntua jo liian hyvältä. Pallit alkoivat puristua tiukaksi palloksi ja kalu alkoi valmistella orgasmia. Ei vietävä, en voi housuun laueta kun kotiinkin on vielä ainakin parin tunnin matka. Miten joudunkin aina tällaiseen pulaan. Spermat housuissa ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta, vaikka koskettelu niin hyvältä tuntuikin.

Avasin silmät ja katsoin Niinaa. Hän katsoi kasvojani ja näki ilmeestäni, että olen tulossa. Se olikin tietysti hänen päämääränä ja hän hieroi kalua housun läpi entistä kovemmin niin, että laukeaisin varmasti. Ja koko ajan hän tuijotti suoraan silmiini. Tunsin, että olin ihan lähellä laukeamista. Niinpä tartuin Niinaa ranteesta kiinni ja pysäytin käden. Hän yritti vielä hetken liikuttaa kättään, mutta en antanut. Kalu nytkähti jo kerran tai kaksi siihen malliin, etten enää kohta olisi saanut orgasmia pysäytettyä.

Niina katsoi minua alahuuli rullalla. Hän oli pettynyt kun en sotkenut housujani ja itseänikin harmitti hieman, koska se tuntui niin hyvälle, mutta parempi näin. Silitin Niinan hiuksia lohdutukseksi, mutta hän esitti hyvin syvästi loukattua naista. Kun hymyilin hänelle ja sanoin äänettä, huulia liikuttaen 'kiitos', niin kyllä häneltäkin sitten irtosi pieni hymy.

Olimme hetken aikaa omissa oloissa ja kalu alkoi jo hieman rauhoittua ja pehmetä lahkeessa. Sitten Niina sanoi,
- Annatko vielä jonkun toisen takin hattuhyllyltä minun päälle
- Paleleeko, haluatko takin peitoksi?

Niina nyökkäsi vastaukseksi. Otin oman takin hattuhyllyltä ja levitin sen Niinan ylävartalon päälle. Hän kiitti ja paranteli asentoaan. Sitten hän veti takkia ylöspäin päänsä päälle. Ihmettelin sekunnin, että mitä hän touhuaa, mutta syy selvisi heti samantien. Tunsin kosketuksen housun etumuksessa, vetoketjulla. Niina veti vetoketjua alas. Suustani taisi päästä pieni 'uuh' äännähdys, mutta se peittyi onneksi musiikin ja moottorin metelin taakse. Niina ujutti pienen kätensä etumuksesta sisään ja etsi alkkareiden etuaukosta puoliksi pehmenneen kaluni. Käden koskettaessa paljasta kalun vartta, toinen 'uuh' karkasi suustani ja pakaroissa värähti. Nyt olen pulassa, kävi mielessäni.

Vilkaisin jälleen etupenkeille. Ei mitään reaktiota, eivät kiinnittäneet meihin mitään huomiota. Niina puristeli housun sisällä kalun vartta kunnes käänsi kullin ulos vetskarin aukosta. Puhalsin ulospäin ja syvään. Katsoin vielä kerran etupenkkiläisiä. Toinen nukkui ja toinen ajoi keskittyneesti autoa, hyvä!

Nostin Niinan peittona olevaa takkia entistä pystympään, ettei ainakaan taustapeilistä näkyisi mitä takana tapahtui. Niina piti kalusta kiinni peukulla ja etusormilla ja teki pienen pientä runkkausliikettä. Kalu kovettui jälleen kivikovaksi. Hän leikki kalulla jonkin aikaa ja sitten tunsin terskan iholla lämpimän henkäyksen. Niina käänsi kalun eteenpäin ja käsi veti esinahan tiukaksi kalun juureen. Pidätin hengitystä kun tunsin kuinka lämpimät huulet koskettivat terskan päätä. Vilkaisin vielä etupenkeille, ei mitään. Suljin silmäni ja tunsin  kuinka kieli etsi virtsaputken pään ja alkoi leikkiä vaossa. Mielessäni näin kuinka terskan pää pullistui ja hehkui punaisena.

Kieli leikki vaossa ja siirtyi sitten nuolemaan joka puolelta terskan ympäriltä. Voi taivas se tuntui hyvältä. Hän jatkoi kielellä nuolemista aika pitkään ja tutki jokaisen kohdan terskasta, kunnes otti koko kalun suunsa sisään. Mielessäni näin kuinka huulet liukuivat pitkin kalun vartta ja tunsin kuinka lämmin, kostea suu ja kieli hyväilivät terskan pintaa. Päässäni suhisi vatsassa väänsi. Otin käsin tukea penkistä ja työnsin itseäni eteenpäin vielä enemmän makaavaan asentoon. Paljon ei ollut tilaa koska polvet osuivat jo etumaiseen penkkiin. Niina jatkoi kaluni imemistä hartaudella. Tästä ei ollut enää paluuta. Tuntui valtavan hyvältä.

Kalun ollessa suussa, hän teki pari kertaa pienet rukkausliikkeet sormilla ja imi samaan aikaan. Se riitti, minä tulin. Varsi nytkähti, ja sykähti, ja alkoi siten sykkiä rytmikkäästi orgasmin pumpatessa kuumaa siemennestettä Niinan kurkkuun. Tunsin kuinka hän nielaisi kerran, ja toisen kerran ja otti sitten kalua ulospäin huulten väliin. Kalu värähteli ja minä pidätin hengitystä, hyvä etten huutanut ääneen. Kalu sykki ja sykki ja Niina otti koko loppulastin suuhun. Muutamissa sekunneissa orgasmi oli ohi ja laitoin käteni takin alle, toppuutellakseni Niinaa, ettei hän imisi enää. Hän uskoi ja piti kalua vain suussaan, kunnes sperman tulo lakkasi kokonaan ja kulli rauhoittui. Niina päästi kalun ulos suustaan ja pullautti valtavan lastin spermaa valumaan alaspäin kullin vartta pitkin housuihin. Koko auto varmaan haisi minun siemennesteelle.

Kalu pehmeni ja Niina tuli kokonaan päänsä kanssa pois takin alta ja hymyili voitonriemuisesti, lipoen samalla huuliaan. Seisokin kadottua asettelin itse kalun takaisin housun sisään. Yöööh tahmaista limaista spermaa ja sylkeä koko kalu ja karvoitus täynnä. Pyyhin kättäni alkkareihin ja vedin vetoketjun kiinni.

Ja kukaan ei huomannut mitään. Ei ainakaan kukaan koskaan sanonut että olisi huomannut tai ei ole koskaan kysynyt asiasta mitään. Se oli sellainen automatka se ;D

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET