Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Asuntoesittely
Kirjoittanut: Sitruunapippuri
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Kahvilassa tavatessa juttelimme kaiken muun ohella seurustelustani ja periaatteesta katsoa saa, mutta ei koskea. Unohdit kännykkäsi pöydälle lähtiessäsi ja palautin sen sinulle samana iltana. Pyysit kohteliaana miehenä minut sisälle ja tarjosit kiitokseksi lasin viiniä –tietäen minun tulleen kävellen. Siemailimme lasit tyhjäksi kaikessa hiljaisuudessa enkä voinut kokeilla lähdetkö pieneen flirttiin mukaan. Yllättyneenä lähdit eikä aikaakaan, kun tartuit minua kädestä ja johdatit makuuhuoneeseesi.
- Ensi kertaa vierailulla oleville on kohteliasta esitellä paikkoja, eikö?

Hiukan hämmentyneenä katselin ympärilleni, ihan viihtyisältähän siellä näytti.
- Katsoahan sai, mutta ei koskea, sanoit selkäni takaa ja kääntyessäni näin kädessäsi pehmustetut käsiraudat joilla kiinnitit minut sänkysi päätyyn. Yritän rimpuilla, mutta olet liian vahva. Toisaalta en voinut olla tuntematta kosteutta jalkavälissäni, kun työnsit kätesi paitani sisälle. Hyväilit rintojani välillä hellästi hieroen, välillä ainoastaan nännejä pyörittelemällä. Väliin annoit suudelmia vatsalleni, jokainen huuliesi liikahdus paljaalla mahallani aiheutti väristyksiä. Haluni syttyi ja yritin painautua lähemmäs sinua, mutta nousitkin pois päältäni. Tartuit farkkujeni vyötäröön ja vedit ne hitaasti pois. Samalla lähti alushousunikin mitä et ainakaan ilmeestäsi päätellen laittanut yhtään pahaksesi. Laskeuduit päälleni ja painoit uskomattoman pehmeät huulesi huuliini. Suljin silmäni ja nautin täysin siemauksin kun siirryit suudelmissa vähitellen kaulalle, siitä rinnoille, vatsalle ja lopulta sisäreisille. Tunsin sormesi hävylläni ja luiskahtavan välillä sisälleni. Avasin silmäni ja katsoin sinuun. Nousit jälleen ylös ja riisuit itsesi hitaasti, kuin härnätäksesi minua. Elimesi nousi heti täyteen pituuteen kun housut väistyivät sen tieltä ja tunsin kuuman valahduksen jalkovälissäni. Yritin saada käteni irti kahleista, turhaan. Sinua vain nauratti rimpuilemiseni. Lopulta tyydyin olemaan alistettuna ja jäin odottamaan seuraavaa siirtoasi.
- Eiköhän tämä huone ollut tässä, sanoit ja kumarruit avaamaan käsirautani. Nousit ylös ja ystävälliseen tapaan autoit minutkin ylös sänkysi syövereistä. Ihmettelin asioiden uutta käännettä kävellessä perässäsi keittiöön. Huomioni kiinnittyi avonaisiin sälekaihtimiin, sillä kummallakaan ei ollut vaatteita päällä. En tosin ehtinyt sen enempää häiriintyä avoimuudesta, kun jo tartuit vyötäröltäni ja nostit minut ruokapöydällesi. Ennen kun ehdin edes tajuta, olit survaissut munasi sisääni. Jäit paikallesi makaamaan enkä ymmärtänyt tilannetta ollenkaan. Hetken kuluttua siirsit kätesi niskan taakse tukemaan ja aloitit rajut työnnöt. Työntö työnnöltä tunsin orgasmini lähenevän eikä sinunkaan ilmeistä päätellen h-hetki ollut enää kaukana. Juuri kun luulin tulevani, pysähdyit hengähtämään ja nousit varovasti kokonaan pois päältäni. Hain pakastimesta jääpaloja joilla sivelin vatsaani. Viileys tuntui hyvältä mutta ei poistanut himoa jonka olit jo herättänyt. Jääpalat unohtuivat, kun aloitit suutelemiseni alusta. Huulet, kaula, rinnat… Tämä tiedettiin jo ja yritin sanattomasti viestittää että voisit tulla jatkamaan siitä mihin jäit. Et ymmärtänyt, tai et vain halunnut ymmärtää, joten himosta palaen työnsin sormeni kellariin. Taivuttelin sormiani koukkuun tietäen sillä tavalla laukeavani pian. Lopetit suutelemiseni hämmentyneeni. Katselit aikasi tekemisiäni kunnes vedit sormeni ulos, nuolit ne puhtaaksi ja aloit suudella häpyhuuliani. Välillä imaisit oikein kunnolla mikä sai minut näkemään tähtiä. Pitkän ikuisuuden jälkeen nousit lopultakin päälleni. Työnnyit hitaasti sisääni ja vedit hitaasti ulos, toisen kerran, kolmannen… Pitkän odottelun jälkeen kummankaan orgasmi ei ollut kaukana ja purkauduimme lähes yhtä aikaa.

Hetken aikaa tasasimme hengitystä, minä edelleen pöydällä ja sinä lattialla minne olit lysähtänyt.
- Ootko käyny olkkarissa jo?
- Missä vaiheessa mä sinne olisin ehtiny… Niinpä nousit ja johdatit minut olohuoneeseesi. Näin, että olisit pian valmis uuteen kierrokseen. Menimme sohvalle istumaan ja aloit siinä samassa suutelemaan niskaani. Toisen käden kiersit nojaksi selkäni taa, kun toisella aloit hyväillä rintojani. Kauaa se ei kumminkaan rinnoilla pysynyt vaan lähti valumaan alas haaroihini.
- Mmmm… osaatko kertoo… miks mun sormet… tuntuu märiltä… kysyit suudelmiesi välissä. Kohautin vain olkapäitäni vaikka varsin hyvin tiesin syyn. Silitit sormillasi häpyhuuliani ja karvoitusta. Hengitykseni alkoi kiihtyä. Kumarruit suutelemaan rintojani joten pystyin helposti näykkäämään hellästi korvanlehteäsi. Nostit pääsi ylös virnuillen.
- Taitaa mirri käydä kuumana. Työnsit sormesi niin syvälle sisääni, kuin huonossa kulmassa vaan sait, uudestaan ja uudestaan. Ei, en halunnut laueta sormillesi.
- Tee jotain… sain sanottua eikä sinua ilmeisesti tarvinnut kahta kertaa käskeä.
- Mä haluun sut takaa… Nousin lähteäkseni takaisin makuuhuoneesi pehmeälle sängylle mutta tartuit ehkä liiankin tiukasti kiinni reiteeni.
-… tässä. Ihmettelin jälleen hieman, mutta polvistuin kumminkin sohvalle selkä sinuun päin.
- Näinkö?
- Mmmm… Puhetaitosi taisi kadota, kun sait pakarani eteesi. Kumarruit suutelemaan niskaani ja tunsin siittimesi lähellä pesääni. Siirsit kätesi pakaroilta rinnoilleni. Oih, tulisit jo sisään… Hieroit itseäsi muutaman kerran vielä hävylläni ennen kuin otit tiukan otteen kyljistäni ja työnsit entistä isommalta tuntuvan elimesi sisääni. Parahdin äänekkäästi mikä sai sinut vain innostumaan lisää. Otit kalusi kokonaan ulos ja survaisit voimalla uudestaan. AUTS! Vähitellen totuin ja sain rytmistä kiinni. Vaikka olimme kumpikin äskettäin purkautuneet, tunsin uuden orgasmin kumpuavan sisälläni. Kiihdytit tahtiasi, kun minä työnsin pyllyni niin pitkälle vastaan kun sain.
- Kohta tulee… sanoit ja pidit taas hetken taukoa. Vedit itsesi hitaasti ulos ja sisään palatessa tunsin kuinka päästit mehusi sisääni. Polveni notkahtivat ja rojahdit selkäni päälle mutta sohva onneksi jousti eikä kumpaankaan sattunut.

Hetken siinä sohvalla makoilutamme, katsahdin kelloa ja totesin kotiinlähdön koittavan viimeistään tunnin kuluttua. Olit noussut jo päältäni ja puit vaatteitasi. Minä lähdin käymään vessassa, missä näin nykyaikana harvinaisen kylpyammeen. Kysäisin luvan pikaiselle kylpemiselle ja kyllähän se liikeni. Vettä valuttaessani mietin koska edes olin viimeksi kylpenyt, kyllä siitä useampi vuosi oli jo. Pieni amme täyttyi nopeasti ja solahdin lämpimästä vedestä nauttimaan. Nojasin pääni seinään ja nautin... kunnes kuulin oven takaa voimakasta ähinää.
- Onks sulla joku hätä siellä?
- Yks pieni ongelma vaan… sanoit ja astuit kylppäriin. Aloin nauraa, kun huomasin kalusi sojottavan jälleen täydessä valmiudessa. Etkä ikinä saisi tarpeeksi.
- Älä naura, sanoit vaikka pieni hymynpoikanen omillakin huulillasi oli. Kohottauduin parempaan asentoon ja tulit seisomaan eteeni. Pyörittelin kieltäni munasi ympärillä välillä pitkiä vetoja sen vartta pitkin tehden. Kehuit kosketustani joten aloin nopeuttaa tahtia. Puristin varovasti pallojasi mikä kai sinut laukeamaan suoraan suuhuni. Nielin rohkeasti kaiken mitä suuhuni roiskutit.

Aktin jälkeen jäit juttelemaan kanssani kunnes koin oloni tarpeeksi puhtaaksi lähteäkseni kotiin. Puin vaatteeni ja kiitin kohteliaasti hyvästä viinistä ja muutenkin mukavasta illasta ennen kuin suljin oven perässäni.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET