Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

Info  |  Tarinat  |  Fetisismi  |  Tumblr  |  Aarreaitta |

 

 

Asentoja - Seksiasentoja
Kirjoittanut: Finnish legs and feet
Kategoria: Opas, faktaa
Päivitetty: 28.8.2019

 

Lähetyssaarnaaja, ratsastus, takaapäin, lusikka, perhonen, meritähti, cat, ottaa suihin... Mistä on kysymys? No tietysti erilaisista seksiasennoista!
VAROITUS: Sivua lukiessa, kuvia katsellessa saattaa alkaa tehdä mieli!
Anna palautetta, vinkkejä, uusia ideoita: finnlegsnfeet@yahoo.com Palautteen yhteystiedot, oikea nimi on luottamuksellista tietoa ja pidetään salassa!

Pikalinkit:

Lähetyssaarnaaja
Ratsastus
Takaapäin
Suuseksi
Cat
Lusikka
Kylkiasennot
Seisoma-asennot
Meritähti
69
Suomalaisten suosimat seksiasennot
The Challenge: Have sex every day for 30 days
Muut linkit

   

 

LÄHETYSSAARNAAJA

Lähetyssaarnaaja asento olohuoneen sohvalla

Yllä olevassa kuvassa nainen on ihan tavalliseen tapaan jalat
hieman koukussa. Nainen voi myös pitää jalkoja patjalla,
miehen jalkataipeissa, reisillä, pakaroilla tai nostaa jalat miehen selän päälle.

Vinkkinä varsinkin naisen sukkajalat jalkataipeissa ja reisiä/pakaroita hivellessä tekee aika hyvää.

Suosituin, ehkä maailman eniten käytetty rakasteluasento on perinteinen lähetyssaarnaaja (missionary position). Finnish legs and feet omassa gallupissa asentoa on kuvailtu muun muassa näin:

-helppo mutta tylsä
-helppo tuttu ja turvallinen
-intiimi, näkee toisen kasvot

Asento on selkeästi aliarvostettu johtuen ehkä siitä, että sitä käytetään niin paljon. Asennossa on kuitenkin lähestulkoon vain hyviä puolia. Se on helppo, siinä ollaan intiimisti kasvokkain, voi samalla suudella kumppania, ollaan vartalot vastakkain ja molemmat voivat osallistua helposti liikuttamalla vartaloaan. Kun yhteinen rytmi löytyy, parempaa asentoa saa hakea.

Lähetyssaarnaajasta on useita eri variaatioita ja sitä voi muunnella helposti yhdynnän aikana nostamalla naisen jalkoja eri asentoihin. Tällöin peniksen sisäänmenokulma muuttuu ja yhdyntä tuntuu molemmista aina erilaiselta.

Mies kyllä aika varmasti saa mutta entäs naisen orgasmi...!?

Kuitenkin naisilla lähetyssaarnaaja on suosituin vaihtoehto / IL

 

 

 

Asentoa voi muuttaa vielä niin, että mies ottaa naisen jalat käsiensä eteen tai harteilleen, jolloin nainen on lähes kaksinkerroin alla. Näin mies pääsee estoitta syvemmälle. Rakastelu on iloinen asia ja tarkoitus ei suinkaan ole tappaa naista, joten se ei sovi hevoskullisille miehille, tai pitää ainakin olla varovainen.
Naisen pakaroiden alle voi laittaa myös tyynyn, jolloin yhdyntäkulma muuttuu ja naisen g-piste saa enempi kiihotusta, tai mies voi nousta itse pystyyn ja pitää naista nilkoista kiinni tai ottaa naisen jalat rintaansa vasten.

 

Kuten kuvat osoittavat, lähetyssaarnaaja on erittäin intiimi seksiasento. Siinä ollaan lähekkäin, kasvokkain, helppo suudella, tuottaa molemmille mielihyvää, eikä vaadi kummaltakaan mitään suurempia akrobaattisia ominaisuuksia. Nyt on aika nostaa lähetyssaarnaaja asennon arvostus taas sille kuuluvalle tasolle, tasavertaiseksi kolmen kovimman joukkoon.

 

Lähetyssaarnaaja asento - nainen jalat ylhäällä vatsan päällä

Jos jotain miinuksia hakee niin naisen on vaikeaa saada orgasmi vähäisen klitoriskontaktin vuoksi. Nainen voi tietty auttaa asiaa hieromalla itse klitorista kädellään. Harvassa taitaa kuitenkin olla ne naiset jotka saavat orgasmin pelkästään yhdynnässä ilman klitoriksen kiihotusta?! Tästä asennosta muunneltu CAT on naisen orgasmin kannalta parempi vaihtoehto (esitelty alempana).

 

 

Lähetyssaarnaajassa voi helposti naida myös molempien ollessa kyljellään. Asento on hyvin intiimi.

 

 

RATSASTUS

 


Ratsastusasento - Nainen ratsastaa miehen päällä

 

 

 

Yksi rakasteluasennoista joissa nainen voi yhdynnän aikana saada helpoiten orgasmin on ratsastus (woman on top). Ratsastaessaan miehen päällä, nainen voi itse hyvin kontrolloida yhdyntää, vauhtia ja kohtaa minne penis sisällä koskettaa, ja sitä kuinka syvällä se on emättimessä.

Kumartuessa kunnolla eteenpäin miehen päälle,
nainen voi helposti suudella tai hieroa klitorista
miehen häpykumpua vasten.

Päällä ollessa voi helposti käyttää myös klitoriskiihotinta tai vibraattoria.

 

Istuessaan miehen päällä, nainen voi hyväillä rintoja tai kiihottaa kädellä klitorista. Päällä oleva, itseään hyväilevä nainen on miehen mielestä seksikäs, ja myös mies voi vaivattomasti osallistua naisen vartalon hyväilyyn molemmin käsin. Naisen kumartuessa eteenpäin, mies voi auttaa liikettä käsin naisen pakaroiden alta.

Ratsastaessa nainen voi liikuttaa itseään peniksen varren suuntaisesti ylös ja alas, ja välistä vaihtaa liikkumista niin, että penis on koko ajan pohjassa ja nainen tekee lantiolla edestakaista liikettä miehen vartalon suuntaisesti tai pyörivää hulahula ympyrää. Päällä voi ratsastaa polvien varassa, kyykyssä istuen, sekä etu- tai takaperin tai sivuttain. Nainen voi myös olla nojassa eteenpäin ja suudella miestä, hivellä rinnoilla tai käsin miehen rintakehää, tai vasemmalla olevan piirroksen tapaan, olla pystyssä ja antaa miehelle yhteisen nautinnon lisäksi visuaalista nautintoa.

 

 

 

 

Nainen voi ratsastaa miehen päällä myös toisinpäin jos jalka- ja vatsalihakset ovat kunnossa tai mies voi auttaa työntelemällä itsekin ylöspäin.

 

 

Ratsastus takaperin

 

Vaihtelun vuoksi kannattaa joskus kokeilla ratsastamista takaperin niin, että nainen ratsastaa miehellä selkä miehen kasvoihin päin. Tämä asento avaa miehelle mahtavat näköalat naisen nojatessa eteenpäin ja tietysti molemmille erilaiset tuntemukset peniksen sisäänmenokulman muuttuessa pystymmäksi. Tässä asennossa mies voi helposti hyväillä naisen takamusta ja nainen kontrolloida kuinka syvälle ja missä kulmassa miehen penis tulee sisälle.

 

Ratsastaa voi myös näin kun nainen tekee suurimman työn ja nostelee peppuaan.

 

 

 

TAKAAPÄIN - DOGGY STYLE

Nainen kontallaan nelinkontin, mies takana polvillaan. Mies tulee naisen sisään takaapäin... Voiko enää parempaa asentoa olla?

Takaapäin mies saa ihailla naisen pyllyä, kaikki ihanat panemisen tuoksut tulevat suoraan nenään.
Mies kontrolloi, hallitsee, panee niin syvälle kuin hyvältä tuntuu. Nainen on passiivinen ja saa vain nauttia.

Takaapäin asento

 

 

Takaapäin voi ottaa tiukasti lantiosta kiinni, katsella, kosketella pyllyreikää, vetää naista hiuksista ja taivuttaa naisen selkä kaarelle ja nussia joko rajusti tai hellästi, ihan miltä milloinkin tuntuu. Iso-munaisemmat miehet saavat naisen tuntemaan, että penis tuntuu kurkussa asti mutta tämä on vain iso-munaisten miesten etuoikeus.

Takaapäin asennossa nainen voi myös itse hyväillä klitorista sormilla yhdynnän aikana, vaikka laskiessaan pään tyynylle, tai nainen voi olla myös kokonaan vatsallaan, jalat levällään tai tyyny lantion alla. Jotkut sanovat, että takaapäin (doggy style) asennon pitäisi myös mahdollistaa naiselle helpommin emätinorgasmi.

Finnish legs and feet oma gallup kertoo, että kaksi parasta rakasteluasentoa miehen mielestä ovat, nainen päällä ja takaapäin paneminen.

Naisen pylly ja sen visuaalinen kiihotus ja tuoksut ovat miehille mieleen ja takaapäin mies saa nussia estoitta oikein kunnolla, helppo tulla.

Linkit:

Tutkimus selvitti suomalaisten suosimat seksiasennot. Suomalainen rakastelee mieluiten takaapäin

Takaapäin on paras seksiasento - yli 35 000 Iltalehden lukijaa äänesti

 

 

SUUSEKSI

Suihinotto

Suihinotto on miehelle nautinto. Oikein tehtynä se on yksi nautinnollisempia tapoja laueta ja saada orgasmi. Sitä voi käyttää myös molemmin puolin esileikkinä ennen yhdyntää.

Nainen ottaa miehen peniksen suuhun, imee penistä, nuolee penistä, runkkaa sitä välillä kädellä, sitten taas nuolee, imee, ottaa syvälle suuhun, ottaa poskeen.

Hampaita ei saa käyttää eikä purra, se sattuu!!!

Suihinoton voi viedä loppuun asti kunnes mies saa orgasmin ja siemensyöksyn. Nainen ottaa spermat joko suuhun, kielelle, sylkee pois tai nielee sperman tai miehen lauetessa runkkaa kädellä ja roiskii spermat miehen päälle, naisen rinnoille.

Usein mies pitää siitä paljon jos voi laueta naisen suuhun ja nainen vielä nielee spermat. Kaikkien miesten sperma ei kyllä ole hyvänmakuista tai nainen ei missään nimessä halua niellä siemennestettä ja se pitää tietysti sitten hyväksyä!

Ja spermalla purskuttaminen on jo liioittelua!

 

 

Nuoleminen

Suuseksi naisen tai miehen antamana on hyvin intiimiä ja nautinnollista. Myös moni nainen pitää siitä että pimppiä nuollaan, klitorista hivellään kielellä, nuollaan reilummin, imetään. Samalla voi runkata emätintä sormilla, hivellä peräaukon seutua, jopa työntää sormi pyllyyn jos nainen siitä pitää. Sormea ei kuitenkaan pidä survaista pyllyyn varoittamatta. On paras varmistaa ensin että nainen pitää siitä seuraamalla naisen reaktioita sormen liikkuessa pyllyreiän ympärillä tai jopa ennen suuseksiä varmistaa asia kysymällä, "Pitäisitkö siitä jos..."

Klitoris on hyvin herkkä kosketukselle ja sitä pitää aina kohdella hellästi, aikaa käyttäen ja kuunnella naisen kehoa ja ääntelyitä mistä nainen pitää ja mistä ei. Naisen jo kiihottuessa klitorista voi usein koskettaa, nuolla, imeä vähän voimakkaammin. Orgasmi saadaan usein helpoiten aluksi aika vaihtelevalla tyydyttämisellä mutta sitten kun orgasmi lähestyy paras tapa on aika tasainen klitoriksen imemis- nuolemisrytmi. Pornofilmien kaltainen kielellä lipitys ei ole ensinkään kaikkien naisten mieleen ja usein orgasmi tuleekin enempi koko kielellä nuollen tai klitorista rytmikkäästi imien.

Naisen pimppiä voi "hoitaa" myös seksileluilla, klitoriskiihottimilla, vibraattorilla, tekopeniksillä, hieromasauvalla samalla kun sitä nuolee ja imee ja runkkaa ja jos nainen pitää, voi työntää samalla vaikka sauvan tai anaalitapin pyllyreikään.

Monille naisille suuseksi saattaa olla ainoa tapa laueta, saada orgasmi, siksi herrasmies on aina valmis käyttämään runsaasti aikaa ja nuolemaan naisensa hekuman huipulle!

Jotkut naiset voivat myös saada ns märän orgasmin ja ejakuloida kirkasta tai kevytmaidon väristä nestettä juuri ennen orgasmia tai orgasmin yhteydessä. Nestettä voi tulla muutamista pisaroista jopa suihkuksi asti niin että lakana kastuu märäksi.

Kun huolehtii hygieniasta, mies nuolla voi myös naisen pyllyreikää. Jotkut naiset nauttivat suuresti kun asettelee tyynyn naisen lantion alle ja mies nuolee pitkin lipasuin takaapäin naisen pimpistä pyllyreikään asti ja takaisin työntäen välillä kielen pimppaan ja välillä nussii kielellä myös kakkosta työntämällä kielen tai sormea pyllyreikään.

 

CAT ASENTO

 

Lähetyssaarnaaja asennosta muunneltu CAT asento (Coital Alignment Technique (CAT)
missä miehen jalat voivat olla joko naisen jalkojen välissä, naisen pitäessä nilkkoja miehen palvitaipeissa,
tai kuten kuvassa, miehen jalat ovat naisen jalkojen ulkopuolella ja nainen pitää jalat yhdessä.
Mies tulee naisen päälle ylävartalo rentona, mutta ei kuitenkaan makaa naisen päällä koko painollaan.

 CAT asento - Coital Alignment Technique

Yhdyntä tapahtuu miehen lantion ollessa hieman naisen lantiota ylempänä,
ja miehen ja naisen liikuttaessa lantiotaan rytmikkäästi yhdessä keinuen eteen ja taakse,
lähetyssaarnaajan sisään ja ulos liikkeen sijasta.

Naisen klitoris saa tässä asennossa runsaasti enemmän kiihotusta kuin tavallisessa lähetyssaarnaaja asennossa,
koska miehen peniksen varsi, juuri ja häpykumpu koskettavat naista juuri klitoriksen alueelle.
Tämä asento mahdollistaa naiselle helpommin orgasmin yhdynnässä.

 

LUSIKKA

Lusikka asento

Lusikka asennossa molemmat ovat kyljellään, mies takapuolella, nainen edessä ja yhdyntä tapahtuu takaapäin. Asento on molemmille osapuolille rento ja helppo.

Asentoa voidaan helposti muunnella vartaloiden kallistuskulmia muuttamalla nojaten enemmän eteen tai taaksepäin, tai vain nainen kääntyy enemmän selälleen ja nostaa toisen jalan koukkuun miehen pysyessä kylkimakuulla.

Tästä asennosta miehen on helppo kosketella naisen vartaloa ja rintoja ja naisen on helppoa kiihottaa klitorista omalla kädellään.

Asento toimii hyvin myös keskellä yötä naisen nukkuessa kyljellään. Mies herää yöllä ja erektio päällä, siirtyy naisen taakse lusikkaan ja työntyy varovasti sisään. Mikä nautinto naiselle havahtua unesta miehen ollessa jo kovana sisällä.

 

 

KYLKIASENNOT

Kylkiasentoja voi muunnella helposti miehen ja naisen vaihdellessa asentoja ja yhdyntäkulmaa. Mies voi olla kylkimakuulla ja nainen nostaa jalkansa miehen lantion yli. Asento mahdollistaa hyvin myös samanaikaisen suutelemisen.

Tai mies ja nainen voivat olla toisiinsa nähden 90 asteen kulmassa ja nainen nostaa jalat koukkuun vatsansa päälle. Tällöin peniksen sisäänmenokulma muuttuu ja naisen jalkojen ollessa ylhäällä, miehen lantionliike vapautuu. Mies voi myös ottaa naisen sisemmästä polvitaipeesta kiinni ja kääntää naista puoliksi kyljelleen, pitäen naisen toista jalkaa ilmassa. Näin peniksen sisäänmenokulma muuttuu jälleen hieman.

Kylkiasentoja

 

 

SEISOMA-ASENTOJA

 

Seksiä voi harrastaa myös seisoma-asennossa jos miehen voimat ja miehen ja naisen kehojen mittasuhteet ovat oikeat.

Jos miehellä on tarpeeksi voimaa, hän voi nostaa naisen syliinsä ja painaa seinää vasten ja yhtyä siinä naiseen. Tai mikä estää panemasta niinkin, että mies pitää naista ilmassa sylissä, naisen kädet menee miehen niskan takaa ja reidet lantion ympärillä ja mies nussii naista ilmassa pakaroista kevyesti nostellen.

Asento on kiihkeä, raskas ja varmaan enempi pro-nussioiden käyttämä. Tavallinenkin kansa sitä voi kokeilla mutta ei kannata satuttaa itseään tai partneria voimien loppuessa tai orgasmin tullessa polvien notkahtaessa.

Pornossa asentoa näkyy paljonkin podarimiesten nussiessa hoikkaa tyttöä seisoaltaan sylissään, mutta voimaa täytyy löytyä reippaasti, että erektio pysyy kovana.

 

Helpompi ja kevyempi vaihtoehto miehen ja molempienkin kannalta on panna seisaaltaan naisen istuessa pöydällä. Miehen on kevyempi nostaa nainen pöydälle ja yhtyä häneen siinä kuin että pitää naista sylissä ilmassa tai seinää vasten.

Asento on siitäkin hyvä kun kasvot vastakkain ja molempien on helppo suudella ja panna samaan aikaan. Seisoma-asento ei vaadi isoja tiloja vaan voi nussia keittiön pöydällä, tiskipöytää vasten, salaa komerossa, kyläpaikan pyykinpesukoneen päällä tai vaikka junan-, lentokoneen vessassa ja päästä 10-kerhoon (been there done that).

 

MERITÄHTI

Meritähti asennossa mies on kyljellään ja nainen makaa selällään, ja miehen toinen jalka on naisen jalkojen välissä.


Meritähti

 

 

69

69

69 asentoa käytetään usein esileikkinä. Asennossa mies ja nainen hyväilevät samaan aikaan toistensa sukupuolielimiä suullaan ja käsillään. 69 asennossa voidaan olla joko kuvan osoittamalla tavalla päällekkäin tai molemmat ovat kylkimakuulla.

Huonona puolena jotkut kokevat sen, että kun pitää samaan aikaan antaa suuseksiä, sekä saada suuseksiä niin keskittyminen molempiin samaan aikaan on vaikeaa. Silloin voi tehdä niin, että vaikka ollaan 69 asennossa, niin tyydytetään toisia kuitenkin vuoronperään, ei samaan aikaan.

 

 

Tutkimus selvitti suomalaisten suosimat seksiasennot / Iltalehti

Mieluisin seksiasento, kaikki vastaajat:
* takaapäin 32 %
* lähetyssaarnaaja 30 %
* ratsastus 19 %
* lusikka eli molemmat sivuttain 11 %
* 69 5 %
* muu 3 %

Mieluisin seksiasento, naiset:
* lähetyssaarnaaja 35 %
* takaapäin 29 %
* ratsastus 15 %
* lusikka eli molemmat sivuttain 13 %
* 69 4 %
* Muu 4 %

Mieluisin seksiasento, miehet:
* takaapäin 34 %
* lähetyssaarnaaja 26 %
* ratsastus 22 %
* lusikka eli molemmat sivuttain 9 %
* 69 6 %
* Muu 3 %

 

 

The Challenge: Have sex every day for 30 days

 

 

Lisää seksiasentoja - Yhdyntäasentoja - Kamasutra yms...

Real Sex (video 24min 52sec)
Couple Webcam (video 14min 02sec)

3D-2
Kamasutra

Sex Positions (youtube)
Sexual Positions Free

Sex Positions Guide
Sex Positions & Techniques
Wikipedia
Wikipedia List of sex positions
Wikipedia Non-penetrative sex
Wikipedia - Sex positions

 

 

Linkit:


Anna palautetta, vinkkejä, uusia ideoita: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET