Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Aivan upeeta aikaa 2
Kirjoittanut: Aikuinen jo!
Kategoria: Tositarina

 

Jatkoa:

""..... En voi vannoa ettei oltaisi myöhemmin serkun kanssa pantu kunnolla aikana molempien ollessa sinkkuina yläasteen iässä tai aikuisina. Se onkin seuraava tarina""

Sain mopon 14v mutta en saanut vielä ajaa yleisillä teillä vaan vain ns. metsäteitä ja polkuja.

Seksuaalisuus taisi olla huipussaan. Lämpimänä kesäpäivänä ajoin pyörällä tai kaasuttelin pitkin metsäpolkuja ja yhtäkkiä tunsin vaan kun alkaa seisomaan. Oli PAKKO vetää polulta sivuun pehmoiseen kangasmetsän sammalikkoon, pieneen notkelmaan, sammuttaa mopo ja katsoa ettei ketään näy eikä kuulu missään. Menin makuulle sammalikkoon ja housut reisiin, kalu jäykkänä ja vedin käteen ja sain orgasmin.

Jokin aika myöhemmin soitin illalla serkulle ja pyysin saada näyttää mopoani. Sovittiin seuraava viikonloppu ja lisäksi kerroin etten saa ajaa vielä yleisiä teitä pitkin, että pitää mutkitella pikkuteitä ja metsäpolkuja. Vanhemmille sanoin vaan, että lähden ajelemaan mutta samalla "lainasin" mökkimme avainta joka oli jotain 15km päässä saaressa, niemenkärjessä. Sinne johti metsäteitä, 200m pitkä kävelysilta ja lopuksi metsäteitä ja pienempiä polkuja. Olin pakannut mopon tarakalle laukun missä oli Jaffaa, Sipsejä, filtti auringonottoa varten.

Otin serkun kyytiin risteyksestä 100m niiden asunnolta. Mopomatka pitkin sivuteitä ja polkuja kesti ehkä tunnin ja minulla alkoi taas kesäshortseissa seisomaan vaikka välillä ajoimme vauhdikkaammin sorateitä ja välillä hitaammin metsäpolkuja pitkin. Serkku puristi minua vyötäröltä. Kuin "vahingossa" jossain kohtaa metsätiellä hänen kätensä löysikin seisovan etumukseni mutta nosti kädet takaisin ympärilleni. Tunsin välillä tissit selkääni vasten. Mopon pehmyt penkki ja joustavat iskarit tekivät matkasta mukavan joustavaa.

Myöhemmin kun ollaan puhuttu, kyllä hän ja minä oltiin samalla aaltopituudella ja molemmat tiesi miksi yhdessä, salaa kuumana kesäviikonloppuna mentiin meidän mökille käymään.

Ylitimme kävelysillan ja kilometrin verran mökkiteitä missä oli muitakin kesämökkejä.

Serkulla oli jollainen hiaton ohut kesämekko päällä. Emme paljon puhuneet vaan laitoin mopon mökin seinän vierustalle ns. piiloon. Shortsit koholla otin laukun ja menimme terassille ja avasin oven.

Sisällä oli kuuma! Ja tuli jotenkin kiusaantunut tunnelma mutta kullin juuressa sykki. Sängyt olivat yläparvella.

- Pussaillaan ensin! Kuulin suustani tulevan.

- Joo, serkku vastasi. Kiipesimme portaat parvelle ja avasin pikkuparvekkeen oven. Hetken kiusallista oleilua ja serkku istui sängylle. Menin viereen ja vatsassa kutitti. Aloimme pussailla. Pyöritin kasvaneita tissejä mekon päältä. Hän ei laittanut ollenkaan vastaan. Hänen pitkät hiukset olivat tiukasti ponnarilla. Pussailin kaulaa ja korvaa ja sitten taas suutelimme. Vein kättä kesämekon alle ja viimein hän kosketti seisovaa kaluani shortsien läpi. Siinä vaiheessa kaadoin häntä sängylle makuulle. Pussasimme ja nostin mekkoa vyötärölle,,, ja laittoin mekon alta kättä tisseille, sitten pikkuhousujen sisään. Au kun se oli kiihottavaa. Serkku hieroi kaluani shortsien läpi. Riisuin hänen pikkuhousuja pois ja laitoin sormen pimppiin. Hän laittoi kätensä shortsieni sisään ja työnteli kalua. Jatkoimme sitä varmaan vartin tai jotain ja parvella oli kuuma! Mietin uskallanko mutta sanoin:

- Mä haluan nuolla sua pimpistä.

- Hullu no ei. Pussaillaan vaan!

- Mä haluan.

- Miks aina haluat kaikkia hulluja juttuja?

- En mä tiä. Mä vaan haluan. No kun mua haluttaa koko ajan. Sun kans haluttaa koko ajan. Ja kyllä mä vedän käteen joka ilta. Joskus vaikka 5 kertaa...

- Susta on tullut ihan seksipervo hullu.

- Anna mä nuolen sua!

- No et nuole...

Jatkoimme pussailua ja riisuin hänen kesämekon ja silkinohuet rintsikat pois. Rinnat olivat ihanat. Niissä oli pyöreät tummat pallukat päässä. Hän auttoi t-paitani ja laskin shortsit reisiin ja potkin pois. Kalu nytkähteli jäykkänä.

- Täällä on niin kuuma!

- Kyllä täällä kohta jäähtyy kun tulee ilmaa.

Ei jäähtynyt. Alastomina, hikisinä pussailimme entistä enemmän. Jokin kohta serkku sanoi:

- Hmph.... mua hävettää et se haisee pissalle.

- Kaikki haisee joskus pissalle. Niin mullakin tämä, kikkeli. Ja spermalle.... Antaisit mun kokeilla nuolla, jooooooohan???

- No nuole....

Menin jalkoväliin ja hän levitti hitaasti jalkoja. Nuuskin ja työnsin ja kieltä häppäreille ja pimpin reikään. Tuoksu oli ihana kun nuolin häpyhuulten väliä ja sitten ensimmäistä kertaa huomasin pimpin yläosan jossa oli punainen pikkusormen kokoinen jäykkä osa. Nuolin siitä ja serkku voihkaisi. Otin punaisen pallukan suuhun ja imin ja nuolin.

- Ai ai ahh, serkku äänteli.

Jatkoin nuolemista ja imemistä. Ääntely ja huohotus lisääntyi ja serkku levitti reisiään ja ääntely ja huohotus voimistui. Yhtäkkiä hän hän puristi pääni reisiensä väliin ja rutisti hiuksista ja huohotti.

Minulla seisoi ihan kovana ja kalun varressa sykki ja palleja kiristi. Kiipesin serkun reisien väliin ja suutelin. Hieroin kaluani häpyhuulten väliin. Serkku puristi reisiään yhteen.

- Anna mä vähän työnnän.

- Älä työnnä sisään hän sanoi.... Mä voin tehdä sen sulle vaikka kädellä.

- Ihan vähän vaan. Yritin hieman työntää sisään.

- Eiku älä. Usko nyt!!! Mä teen sen sulle kädellä.

- Ääh........

Käännyin serkun viereen.

- No teenkö kädellä?

- Tee sitten

 Hän otti hellästi kullistani kädellä kiinni ja alkoi vedellä eestaas ja sitten sainkin nautinnollisen orgasmin.

Aivan upeeta aikaa 1

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa