Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Aisurin vaimoa rinnekeskuksessa
Kirjoittanut: Sami
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Rinnekeskuksen hotellilla oli yllättävän hiljainen ilta. Hiihtolomakausi oli juuri päättynyt ja upeat revontulet näyttivät vievän voiton yökerhon diskopallosta. Suuntasin itsekin illan ensimmäinen drinkki kädessäni pihalle ihailemaan luonnon näytelmää, joka olikin koko 36-vuotisen elämäni upein valoshow. Pian sopivasti kylmettyneenä juoduin kuitenkin siirtymään takaisin sisätiloihin ja päätin suunnata lämmittelemään takan lähettyville. Alue oli tietysti kohtuullisen miehitetty ja pohdinkin olivatko kaikki hotellin asiakkaat saaneet juuri nyt saman ajatuksen. Yksi paikka näytti onneksi olevan vapaana aivan takan vierellä. Itseäni ehkä 15 vuotta vanhempi pariskunta istuskeli pöydässä ja kyselin kohteliaasti olisiko paikka vapaana. ”Juu, toki. Seuraan vaan”, kuului rouvan vastaus. Ehdin juuri istahtaa kun kieltämättä viehättävän oloinen rouva jatkoi leikkisästi hymyillen:” Mikäs se nuoren miehen on noin kylmettänyt?” Lähdin spontaanisti juttuun mukaan ja siitä alkoikin siten leppoisa jutustelu, myöhemmin Sirpaksi ja Kariksi esittäytyneen pariskunnan kanssa. Muun jutustelun ohella he kertoivat olevansa yrittäjäpariskunta ja päättäneensä ottaa tänä vuonna hieman aikaa itselleen. Pariskunnasta Sirpa oli enimmäkseen äänessä ja teki rennosti, mutta innokkaasti tuttavuutta. 

Ilta kului Sirpan ja Karin seurassa nopeasti ja takan lämpö sai koko seurueen vähitellen vähentämään vaatetusta. Sirpa vitsailikin jossain vaiheesssa homman muistuttavan todella hidasta strippausta. Viereisestä aulabaarista alkoi kuulua pehmeää jatsia ja se sai useamman pariskunnan siirtymään pienelle tanssilattialle. Myös Sirpa ilmoitti napakasti haluavansa tanssia ja kääntyi suoraan puoleeni todeten ettei tämä laji Karia kiinnostanut ja tanssittajan paikka olisi avoinna. Mielellänihän minä lähdin keinahtelemaan upean naisen kanssa varsinkin kun Kari ei vastustellut ollenkaan. Tanssimme Sirpan kanssa kappaleen toisensa perään hitaasti keinahdellen ja kuin huomaamatta ajauduimme lähes kiinni toisiimme. Välillä Sirpa vilkutteli pöytään jääneelle Karille joka näytti vain hymähtelevän tanssillemme.

Tottakai housuissani alkoi kalu kovettua, asetelma oli minulle aivan uusi. Upea vanhempi nainen tanssitettavana ja taustalla hänen miehensä katselemassa. Sirpakin huomioi kaluni heräämisen ja painoi lantiotaan tiukemin kiinni minuun. Kappaleen lopussa hän nosti katseensa suoraan silmiini ja sanoi: ”Tekisi mieli saada sinua. Äläkä huoli miehestäni, hänelle tämä sopii.” Ilmeeni oli varmasti hetken hieman hämmentynyt, mutta  Sirpa oli jo ensi katsellaan saanut minut kiihottumaan ja olin valmis toimintaan. ”Mennään vaan”, sain viimein sanotuksi ja samassa Sirpa alkoikin johdattaa minua takaisin pöytään. Kari oli tulkinnut tilanteen oikein ja keräili jo vaatteitamme kokoon. Lähdimme kohti heidän hotellihuonettaan Sirpan tarttuessa minua kädestä ja todetessa: \"Kari vaan saattelee meidät perille.\" Huoneen kohdalle päästyämme Kari avasi meille oven, asetteli kantamansa tavarat sisälle ja ilmoitti tulevansa takaisin kun on vaimolta lupa tullut. Sirpa totesi siihen hymyillen, että \"Taitaa tässä muutama hetki mennä nautiskellessa\" ja antoi samassa minulle pitkän, himokkaan suudelman.

Karin lähdettyä jatkoimme kiihkeää suutelua ja pääsin viimein tunnustelemaan tuon upean naisen muotoja. Kätemme vaeltelivat innokkaasti toistemme vartaloilla ja kaluni koveni entisestään tunnustellessani Sirpan pyöreää pyllyä. Kaluni täysi kovettuminen sai Sirpan hieromaan sitä himokkaasti ja avaamaan farkkujeni vetoketjun. Sirpa riisui housuni ja työnsi kätensä boksereiden sisään kaivaen kaluni vapaaksi. Sirpa puristeli ja runkkasi kaluani ottaen sitä myös vähän suuhunsa. \"Anna mulle kovaa kyrpää\", kuului Sirpan himokas pyyntö. Repäisin itse bokserit jalastani ja päättäväisesti työnsin Sirpan selälleen sängylle. Asetuin istumaan hajareisin hänen päälleen vyötärön kohdalle ja aloin riisumaan Sirpan paidan nappeja. Paidan alta paljastui ohuet mustat rintaliivit, jotka myös lähtivät nopeasti hänen päältään. Ihailin hetken upeita rintoja. Hieman roikkuvat, mutta sopivan pyöreät ja kivasti käteen sopian kokoiset. Tummat nännit tuntuivat kovilta kämmenpohjiani vasten kun aluksi hellin ottein tunnustelin Sirpan rintoja. Sirpan kädet löysivät tiensä kovana sykkivälle kalulleni ja pieni runkkaus sai minut entistä himokkaammaksi.

Nousin Sirpan päältä ja komensin hänet kontalleen sängylle. Hän näytti todella kiihoittavalta pyllistäessään selkä hieman notkolla, vain lyhyt hame päällään. Tunnustelin Sirpan sisäreisiä ja pyllyä, joka sai pari pientä läpsäisyäkin. Sirpa näytti niitä kaivanneensakin, sillä molemmilla kerroilla hänen suustaan pääsi kiihkeä ynähdys. Lopetin Sirpan ja itsenikin kiusaamisen ja asetuin Sirpan taakse kaivttuani ensin housujeni taskusta kondomin. Asettelin kumin paikoilleen ja ilmoitin Sirpalle että \'Nuorta kalua olisi tulossa, jos kiltisti pyydetään.\' Sirpa aneli minua panemaan ja sanoi valuvansa kiimaansa reisilleen. Ohjasin kaluni pillun huulille ja aloitin hitaan työnnön Sirpan kuumalta tuntuvaan pilluun. Työnsin varoen kaluani yhä syvemmälle ja tartuin samalla tiukasti Sirpa lantiosta. Pohjaan saakka painettuani aloitin hitaan nainnin ja tunsin kuinka Sirpa työnsi pilluaan kaluani vasten. Pidin lantiosta tiukasti kiinni ja kiihdytin tahtia, vaihdellen samalla hieman asentoa ja panokulmaa. Ääntelimme molemmat täynnä himoa löytäessämme molemmille sopivan panorytmin. Hetken päästä vedin kaluni ulos, sillä halusin panna perinteisesti lähetyssaarnaajassa ja suudella samalla Sirpan upeita huulia. Käänsin Sirpan selälleen, repäisin hameen pois hänen päältään ja levitin nilkoista kiinni pitäen hänen jalkansa aivan levälleen. Kuuma, valuva pillu sai pian kaluni uudelleen sisäänsä ja samalla Sirpan suorastaan huutamaan kiimasta. Löysimme heti hyvän rytmin ja panin Sirpaa kovaa, pitkillä työnnöillä pillun pohjaan saakka.

Halusin kuitenkin vielä lisää takaapäinpanoa ja siirryimme läheisen pöydän ääreen johon Sirpa nojasi ja levitti samalla jalkansa. \"Nyt annat mulle, kovaa\", kuului pyyntö tai suorastaan käsky. Työnsin kaluni hitaalla työnnöllä kuumaan pilluun ja päätin, että nyt mennään kovaa loppuun saakka. Tartuin Sirpaa uudelleen lantiosta ja aloitin villin panemisen. Sirpa oli täysillä mukana ja hetken kuluttua hän alkoi voihkia entistä äänekkäämmin. Lopulta Sirpa ei enää kestänyt enempää. Hän taivutti selkäänsä tarjoten kalulleni pääsyn vieläkin syvemmälle ja parin kiihkeän työnnön jälkeen Sirpa tuli puristaen samalla pillunsa tiukasti kaluani vasten. Tämä oli minullekin liikaa. Yllättävä, kiimainen pano upean vanhemman naisen kanssa, tämän miehen toimiessa esiliinana ja tiukka, kuuma pillu kaluni ympärillä sai minut laukeamaan kiimaisesti urahdellen.

Jalkoja alkoi heikottaa mutta halusimme vielä hetken nauttia jälkihehkusta ja antaa sykkeen tasoittua. Vedin edelleen puolijäykän kaluni pillusta ulos ja aloin vähitellen etsiä vaatteitani. Sirpa sen sijaan alkoi etsiä kännykkäänsä ja hetken kuluttua hyvästellessämme kiihkeästi suudellen, hän kertoi soittavansa aisurimiehensä paikalle. Miestä kuulemma kiihotti nuolla vaimonsa juuri naitua pillua ja kuunnella kuinka Sirpa kertoo kokemansa panon yksityiskohtaisesti.

Tämä olisi kiihottavaa kokea joskus uudelleenkin...

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET