Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Adan ja Enila
Kirjoittanut: Enila
Kategoria: Eroottinen tarina

 


Adan ähkäisi ja vilkaisi säärtään. Alhaalla kasvanut puunoksa oli raapaissut kirvelevän juomun hänen lihaksikkaaseen pohkeeseensa. "Äh kyllä viidakon soturin pitäisi osata olla varovaisempi, pitäisi tietää miten vaarallisia haavat voivat trooppisessa lämmössä olla. Miten helposti ne tulehtuivat ja myrkyttivät koko kehon. Adan pyyhkäisi haavaa läheisen aaloe-pensaan lehdellä. "Ei se niin pahalta näytä" Adan tuumi ja jatkoi hiipimistään aluskasvillisuuden seassa. Kyllä Adan tiesi mikä hänen keskittymisensä oli saanut herpaantumaan. Se oli se tyttö. Enila. Kolme auringonnousua aiemmin Adan oli hänet huomannut.

Tapiiria metsästäessään hän oli sattumalta kulkeutunut naapurikylän liepeille ja kuultuaan naisten ääniä hän oli varovasti kurkistanut lehvien suojasta aukion suutaan. Joukko naisia oli vadenhakumatkalla ja kantoi vedellä täytettyjä saviruukkuja päänsä päällä. Silloin Adan hänet huomasi. Enila erottui joukosta selvästi, hänen sirot jalkansa kulkivat pehmeästi ja joustavasti polulla ja reidet olivat linjakkaat ja lihakset erottuivat hänen kävellessään. Takapuoli kaartui pyöreänä ja pehmeänä ennen selän kaarta. Adan sulki hetkeksi silmänsä ja mielikuvan muodostuessa hänen silmiinsä hän tunsi munansa sykähtävän lannevaatteensa alla. Adan avasi silmänsä. Äskeisen kaltaista virhettä ei saanut päästä tapahtumaan toistamiseen. Adan loihti Enilan uudelleen eteensä. Pitkät lainehtivat hiukset keinahtelivat selkää vasten tytön kävellessä ja saviruukkua pään päällä pitelevät kädet olivat pienet ja sirot, huulet pehmeät ja silmien katse älykäs. Rinnat olivat pienet ja pehmeät. "käteensopivat" ajatteli Adan ja tunsi munan jatkavan paksuuntumistaan.

Sinne Adan nytkin oli matkalla. Enilan luo.  Ei hän ollut saanut tyttöä hetkeksikään mielestään. Nyt häntä ajoi takaisi halu ja himo, hänen halunsa sai hänen pulssinsa kiihtymään ja askeleensa nopeutumaan. Vihdoin tuttu aukio häämötti edessä. Nyt olisi oltava tarkka. Tarkka ja varovainen. Mikään ei saisi mennä pieleen. Naisten äänet kuuluivat jo. Adan kyykistyi plataanipuun lehtien taakse ja odotti. Hän oli tehnyt tarkkoja havaintoja ja tiesi, että Enila kävisi poimimassa ennen lähtöään muutamia yrttejä kupeellaan roikkuvaan pussiin. Silloin olisi hänen hetkensä.

Adan näki Enilan lähestyvän. Kohta, ihan kohta tyttö olisi tarpeeksi lähellä. NYT. Adan syöksähti lehtien takaa painoi kämmenensä tiukasti tytön suulle ja toisen kätensä tämän vyötäisille ja veti tytön viidakon kätköihin. Hän kuuli toisten naisten hämmästyneet huudahdukset korvissaan ja tunti Enilan kiihtyneen hengityksen nostavan ja laskevan vatsaa kiihkeässä tahdissa. "Äkkiä kauemmas" takoi Adanin päässä. "Kauas piiloon missä saamme olla kahden." Hän juoksi tyttöä kantaen syvemmälle viidakkoon ja pysähtyi vasta, kun oli varma, ettei ketään ollut lähistöllä. 

Adan käänsi Enilan ympäri ja katsoi tätä silmiin. Tytön silmät olivat säikähtäneet, mutta niissä näkyi myös orastavaa ihmetystä. Adan tiesi, ettei Enila huutaisi ja irrotti kämmenensä tämän suulta. Oi miten Enila oli kaunis. Sirot kasvot, kirkkaat silmät ja pehmeät huulet. Adan ei näyttänyt hullummalta itsekään ja Enilaa katsellessaan hän näki tytön hyväksyvän katseen. Adanin lihaksikasta kehoa peitti vain nahkainen lannevaate, joka pullotti jo silmin nähtävästi. Adanilla oli tumma paksu tukka ja syvän ruskeat silmät. Adan työnsi kätensä Enilan hiusten lomaan ja poimi tämän pään kämmenelleen. Hän taivutti tytön päätä ja nuolaisi tämän kaulaa. Tyttö huoahti ja sulki silmänsä. Adanin huulet ja kieli jatkoivat kulkemistaan tytön kaulalla ja poskilla. Adanin suu löysi Enilan suun, kieli työntyi huulten välistä ja löysi tytön pehmeän kielen. Ahnaasti he suutelivat toisiaan ja Adan tunsi verensä virtaavan kuumana ja munansa jäykistyvän.

Enila painautui Adania vasten ja kiersi kädet tämän selkään. Miehen lihakset tuntuivat selvästi sormien alla ja Enila tunsi miten hänen herännyt halunsa kasvoi ja pimppi kostui ja sykki odottavana. Enila tunsi miten Adanin käsi liikkui hänen takamukselleen, puristi ja hieroi. Enila voihkaisi hiljaa ja hieroi pimppiään Adanin kovana seisovaa kalua vasten. 

Adan käänsi Enilan ympäri ja painoi tämän kontalleen maahan. Adan laskeuti polvilleen Enilan taakse ja katsoi edessään avautuvaa näkyä. Tytön pylly kaartui pehmeänä hänen edessään ja pimppi kiilsi märkänä ja kiihottavana. Adan huomasi miten nestettä valui Enilan reittä pitkin ja hän pyyhkäisi sen sormellaan ja maistoi. Miten hyvältä se maistuikaan. Adan painoi kasvonsa Enilan pyllyvakoon ja nuuhki kiihottavaa tuoksua. 

Enilan oli vaikea olla aloillaan. Miehen kieli nuoli hänen sykkivää pimppiään ja pyörähti välillä pyllyn reiällä. Enila keinutti takapuoltaan ja painoi sitä tiiviimmin Adanin suuta vasten. Hän tunsi miehen irtautuvan ja jotain kovaa painuvan pimppiään vasten. Adanin kovettunut muna työntyi kiduttavan hitaasti hänen sisäänsä ja Enila huohotti ja voihki nautinnosta. Hitaasti Adan alkoi työnnellä kaluaan edes takaisin ja Enila voihkaisi joka kerran, kun muna työntyi pohjaa vasten.

Adan nautti nähdessään munansa työntyvän kokonaan tytön märkään tiukkaan pimppiin. Hän työnsi koko varren sisään, tunsi paineen munassaan sen osuessa pohjaan ja kiihottavan hankauksen munan varren liikkuessa edes takaisin Enilan himosta märässä pimpissä. Adan kiihdytti tahtia ja työnsi yhä rajummin ja syvämmälle. Koko ajan paine munassa kasvoi ja kasvoi. Viimein Adan tunsi miten kuuma aalto pyyhkäisi hänen ylitseen ja sperma ruiskahti syvälle tytön sisälle. Adan ähkäisi nautinnosta, piteli tiukasti Enilan lantiosta kiinni ja odotti kunnes viimeinenkin sykähdys laantui ja vetäytyi sitten varovasti irti.

Adan käänsi Enilan selälleen. Tyttö makasi silmät kiinni, rintakehä nousi ja laski kiihkeästi. Adan nuoli vatsaa ja rintoja, siirsi kätensä klitorikselle ja hieroi hellin pyörivin liikkein. Enila vaikersi hiljaa, Adanin kädet ja kieli tuntuivat olevan kaikkialla. Koko keho värisi ja jännittyi. Adan siirtyi alas Enilan jalkojen väliin ja avasi tämän reidet. Tuoksu oli voimakas ja kiihottava. Adan imi sitä sisäänsä. Sitten hän painoi suunsa Enilan pimpille. Klitoris kohosi häpyhuulten välistä ja Adan otti sen huuliensa väliin. Enila huohotti ja voihki kun Adan imi ja nuoli hänen klitoristaan. Jännitys alavartalossa kasvoi ja lämmin aalto pyyhkäisi yli alavatsan ja reisien. Enila tunsi orgasmin tulevan ja huusi kun koko alavartalo kouristui ja sykähteli. Autuas lämpö levisi koko vartaloon ja raukeana Enila makasi paikoillaan.

Adan veti tytön viereensä ja kietoi kätensä ja jalkansa tämän ympärille. Tämä nainen on minun, tämän tyydytyksen haluan kokea uudelleen ja uudelleen, tälle naiselle haluan antaa kaiken. Siihen viidakon keskelle, lämpimän auringon säteisiin he nukahtivat.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET