Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

100 naista
Kirjoittanut: Matti
Kategoria: Seksiblogi

 

Lainaus:"Minun nimeni on Teppo M ja ”100 Naista” on minun projektiblogini....."

Tepon innostavaa esimerkkiä seuratakseni päätin aloittaa oman iskemisprojektini juuri uuden sinkkukauden alettua. Tuo sata naista vuodessa tuntuu kyllä paljolta? Kaksi naista viikossa, huh! Ehkä asetan minimitavoitteeni 50 naiseen ja yksikin siitä yli on hyvä, sata olisi lottovoitto. Projekti alkakoon.......

Matin sata naista!

Kaduilta ja kahviloista on sen verran hankalaa iskeä naista suoraan sänkyyn, että käytän ehkä saalistukseen pääasiassa internetin treffipalstoja, joista irtoaa kuulemma naisseuraa helposti. Ja tietysti ravintolat ovat toinen pääkohteeni josta naista isken. Ajatuksissa on sisällyttää projektiin myös ainakin pari laivaristeilyä (lemmenlaiva).

Tässä tätä kirjoittaessani toiveikkuuteni herää, ehkä 100 naista ei olekaan ihan mahdoton ajatus? Kerran yhden laivaristeilyn aikana sain kahta eri naista samana yönä.

Ehkä sitten esittelen itseni:

-Matti -26 vuotta - Pituus 185 - Paino 90 - Silmät ruskeat - Hiukset tummat - Ulkonäkö sporttinen, salitreeniä armeijasta asti, komeaksikin haukuttu, varustus kunnossa - Fyysinen toimintakyky hyvä - Harrastukset lentopallo ja sulkapallo, moottoriveneily, moottoripyörä hankinnassa - Koulutus lukio - Pelastuskoulu - Työ palomies - Asuinpaikka Helsinki

Olen ehkä tuhrannut liikaa aikaani pidempiin suhteisiin, nyt on aika ottaa menetetyt naiset takaisin!!!!!

 

2.1.

Ensimmäiset kuulumiset. Uutena vuotena ei irronnut. Oltiin tutulla porukalla mökillä, pääasiassa pariskuntia. Mökki sijaitsi kaiken lisäksi vielä kaukana ihmis-asutuksesta joten yksin en lähtenyt yöllä taksilla kaupunkiin. Vedin siis mökillä lärvit. Vieläkin on krapula, korjaussarjaa nautin tässä samalla. Onhan nyt kuitenkin perjantai ja matka vie ravintolaan. Muistutus itselleni! Viikonlopun aikana pitää tehdä treffi-ilmoitus nettiin.

3.1.

Hyvin alkoi tämä projekti. Krapula on jälleen melkoinen. Baarista iskeminen ottaa voimille. Valitsin väärän kohteen. Pillua en saanut, mutta suutelin kyllä. Lasketaanko se ensimmäiseksi kohteeksi? Vai täytyykö päästä kyntämään vakoa, että nainen lasketaan mukaan? Tähän täytyykin laatia jotkut säännöt tai pisteytysjärjestelmä. Sanotaan vaikka, että isketty suudeltu nainen jolta saa puhelinnumeron on puoli pistettä, sänkyyn kun pääsee niin koko piste. Sääntöä voi tarkistaa myöhemmin. Plakkarissa ½/100 pistettä.

Voi kuitenkin olla, että käyn tätä naista vielä lähiaikoina panemassa. Nyt se siis jäi suuteluasteelle, koska tyttö oli selvän kaverinsa kyydillä liikkeellä ja poistuivat yhdessä. Pisteytystä pitää sitten vielä miettiä, että onko mahdollista, että samasta naisesta saa 1½ pistettä? (suutelu+pano eri päivinä).

4.1.

Kävinpä sitten vielä eilenkin baarissa, enkä tullut yöksi kotiin. Haaviin tarttui saalis nro.1 (tai kaksi, miten sen nyt sitten laskee? Tätä pitää kyllä vielä miettiä).
Saalis oli 24 vuotias terveydenhoitoalan nainen. Pitkä tyttö, lähes 180 ja hoikka. Kivat punaiset hiukset. Silmäpelistä se lähti ja kohta oltiin tanssimassa, myös hitaita. Tiesin lähes heti, että nyt tärppäsi. Vetovoima tuntui selvästi. Lupasin saattaa hänet taksilla kotiin ja tyttö pyysi teelle. En tietenkään voinut kieltäytyä tarjouksesta ;) Teetä kyllä joimmekin, ja sitten sänkyyn.

Ihanan rauhallinen tyttö. Myös sängyssä. Ei mitään hätiköintiä, ei rajua rynkytystä, vain tasaista, rauhallista rakastelua. Sanon rakastelua koska se ei todella ollut mikään pano vaan täydellistä sielujen sympatiaa. Vartalot keskustelivat keskenään ja kuuntelivat toisiaan. Opin paljon uutta. Jos aloin naida, tyttö otti pehmeillä käsillään poskistani kiinni ja veti minua suudeltavaksi ja hidastin tahtia ja taas rakastelimme, emme naineet.

Ensimmäinen seksikokemus toisen naisen kanssa eron jälkeen. Tässä on nyt vaarana, että rakastun heti ensimmäiseen naiseen. Tapaan hänet taas illalla. (Plakkarissa 1½/100 pistettä)

5.1

Työpäivä tuntui aika raskaalta uuden vuoden ja viikonlopun kahden bileyön jälkeen. Mutta sen kestin koska olen ihastunut fysioterapeutti tyttöseen.

Tapasin hänet toistamiseen eilen illalla. Selvinpäin "krapulassa" rakastelu tuntui vielä paremmalta kuin baarin jälkeen humalassa. Tyttö tuoksuu hyvälle ja tuntuu niin hyvältä. Se rauhallisuus, aistillisuus sängyssä on uskomatonta. Vuosikausia totuin siihen, että exän orgasmit tulivat räjähtämällä rajusti rynkyttäen, niin tämä tyttö saa seksin aikana monia pieniä orgasmeja. Rajumpi rakastelu vie häneltä orgasmit kokonaan pois. Pitää rakastella hitaasti, rauhallisia, pitkiä työntöjä, joka työntöön erikseen oikein kunnolla keskittyen. Rauhallisuus on hyvä. Pystyn jatkamaan pitkään ilman, että laukean.

Tyttö haluaa koko ajan suudella rakastelun ohessa. Huuleni ovat ihan kuivat, huulirasvan tarpeessa. Hän käyttää mahtavasti pitkiä jalkojaan lantiota ja pakaroitani vasten. Rinnat ovat pienet mutta kiinteät. Pillussa rosoiset häpyhuulet ja karvoitusta ei ole ajeltu. Miten tällainen tyttö voi olla sinkku?

8.1

Ollaan vietetty yhdessä nyt joka yö. Unet ovat jääneet aika vähiin. Seksi on lähes täydellistä. Emme käytä enää kortsua ja se lisäsi nautintoa entisestään. Pillun kuuma kosteus ja pehmeys imee kalua tiiviisti itseensä sisäänpäin ja ihaninta on päästää ilman kortsua spermat syvälle sisään. Tyttö syö jotain minipillereitä, mutta olen niin ihastunut, että voisin rakastella vaikka ilman ehkäisyä. Luulenpa että projektini päättyy tältä osin tähän tyttöseen. Plakkarissa siis 1½/100. Aika paljon jäi tavoitteesta saavuttamatta kun heti löytyi tällainen helmi.

18.1

Tyttö muuttaa ensi viikolla työn perässä Lappeenrantaan, eli ongelma ratkaistu. Voin taas jatkaa projektiani. Selvisi sekin miksi tuollainen tyttö oli sinkkuna. Ei hän halunnutkaan täältä vakituista suhdetta koska tiesi että muuttaa pois. Meinasi vain käydä ohraisesti koska molemmin puolin ihastuttiin toisiimme, mutta kyllä hyvän työpaikan perässä kannattaa kuitenkin muuttaa pois. Voihan sitä tapailla kuitenkin jos siltä tuntuu. Ei tuo välimatka ole kuin reilut 200km.

Seksi on kyllä ihan loistavaa. Kat*** pimppa on täysin yhteensopiva kaluni kanssa. Varustukseni on aika tuhti, joten sopivan pillun löytäminen ei ole ihan helppo juttu. Onpa käynyt pari kertaa niinkin, että ei ole päästy puuta pidemmälle kun se ei ole mahtunut sisään. Silloin oli tyttöystävien ensimmäisiä kertoja ja pillu vielä tiukkaa. Lisäksi osa tytöistä jännitti kokoa niin paljon, että sattuuko, jolloin ei mahtunut sisään, eikä väkisinkään voinut tietenkään painaa. Se olisi sattunut todella. Aina sitä saa haaveilla isosta kalusta, mutta käytännössä pienempi vehje on parempi. Mutta sitten kun se juuri sinulle sopiva reikä löytyy, niin nautinto on mahtava.

26.1

Olin viikonlopun Kat*** muuttoapuna Lappeenrannassa kun sain vuokrata palokunnalta ison pakettiauton toiseksi muuttoautoksi. Kaikki tavarat menivät näin yhdellä samalla kerralla. Samalla tutustuin Kat*** vanhempiin. Kivoja ihmisiä. Että pitikin sattua tuollainen helmi heti elämäni polulle. Suhteesta olisi saattanut tulla mitä vaan. Ehkä elämäni rakkaus, soulmate?

Viimeisen kerran rakasteltiin uudessa asunnossa. Se oli haikeata. K* itki ja itselläkin kyyneleet lähellä. Pariin otteeseen kotimatkalla olin jo kääntämässä autoa ympäri, niin ikävä, sydäntä särki, halutti rakastella hellästi, hitaasti, pitkään....

Plakkarissa yhä vain 1½/100. Tasaisen taulukon mukaan pitäisi olla jo 6/100 pistettä. Projektini kusee pahemman kerran tällaisista jämähtämisestä yhteen tyttöön. Täytyy kyllä nostaa hattua Tepolle, sata naista vuodessa, huh.

28.1

Sain vihdoin ja viimein tehtyä treffi-ilmoituksen nettiin. Paikkoja on lukuisia minne ilmoituksen saattaa rustata. On Se oikea, E-kontakti, Firstdate, Lupiini, Treffilinjat, Suomi 24 treffit, kaiken maailman keskustelu ja seksitreffejä....

Tein Profiilin MTV3:n Se oikea treffeille, toisen Be2 treffeille, ja kolmannen Suomi 24 treffeille. Be2 on maksullinen treffipalvelu ja kuva ei tule näkyviin ennen kuin maksan. Saa nähdä maksanko, aika kallista kuitenkin ilmaistreffeihin verrattuna. Suomi 24:ssä on myös maksullinen vaihtoehto millä saisi lisää ominaisuuksia, mutta muuten ilmainen. Se oikea näyttää olevan ilmainen mutta viestin lähetys maksaa kännykästä.

Jupinaa: Tämä nimeltä mainitsematon treffipalsta palvelu ei toimi niin hyvin kuin sen pitäisi. Jotain kirjautumisongelmia aina välillä ja lähettäessä kirjeetkin hävinneet bittiavaruuteen. Raivostuttavaa!

29.1

Muokkasin profiileitani ja lisäsin treffeille kuvan. Kuvat ei ilmesty heti näkyviin mikä nyt jurppii tai sitten kuva on sumuinen ennen kuin maksan. Perkele mitä rahastusta! Olisiko se oikea kuitenkin se oikea paikka minulle?

Olen lähetellyt muutaman tekstarin Lappeenrannan tytölleni ja kokeilen nyt myös muistaako uuden vuoden jälkeinen tyttö vielä minut?

30.1

Minulla on illalla treffit uuden vuoden jälkeisen suutelu tyttösen kanssa. Ehkä se auttaa unohtamaan Katr**.

31.1

Heräsin lauantaina aamulla suutelutyttö vierestäni. Tavattiin ravintolassa, syötiin, juotiin reippaasti. Yöllä päädyttiin minun asunnolleni.

Kalu on vieläkin hellänä. Suutelutyttö ei humalasta johtuen kostunut kunnolla joten käytimme liukasteena jotain Nivean käsirasvaa. Jossain vaiheessa huomasin kortsunkin hajonneen. Vain kumirengas oli kalun juuressa. Kortsun kumi ei mahdollisesti pidä käsirasvasta vaan hajoaa riekaleiksi. Laukesin ainakin toisella kertaa rikkinäisen kumin kanssa suoraan tytön sisään. Muistaakseni ehjässä kortsussa oli spermaa sisällä kun vedin sen vessanpöntöstä alas.

Tyttö tuskin huomasi että sai spermat pilluunsa koska liukasteena käytetty käsirasva muuttui naidessa sperman tapaiseksi liukkaaksi limaksi. Sitä ei erota siten valuuko pillusta spermaa vai käsirasvaa. Toivottavasti hänellä oli jotain muutakin ehkäisyä. Tuskin tapaamme enää. Plakkarissa 2½/100. Kuukaudessa vain 2 naista. Taas sorruin pidempään suhteeseen vaikka ei pitänyt. Muistutus itselleni: Tämä on nyt sinkkuilu vuosi. Tänä vuonna vain nussitaan, ei seurustella!

1.2

Treffi-ilmoitukseni alkaa tuottaa tulosta. Kuvani on ilmestynyt Suomi 24 treffeille ja muutama yhteydenotto on jo tullut. Be2 treffien kuva on sumuinen ellen sitten maksa. Tuskin maksan koska Suomi 24 treffeiltä löytyi näköjään heti naisia. Se oikean toimintaan en ole vielä ehtinyt perehtyä oikein kunnolla. Mikä näistä nyt sitten on se paras paikka saada seksiä?

2.2

Minulla on nyt heti maanantai illaksi treffit 33 vuotiaan, treffiprofiilin kuvassa seksikkään punapään kanssa joka ei etsi seksiseuraa vaan haluaa tavata ja katsoa mitä tapahtuu. Naisella on kyllä lapsikin.

Näinkö helppoa tämä on? Pari viestiä vaihdettiin ja hän antoi puhelinnumeronsa. Soitin ja kuulostaa äänen perusteella kyllä oikein hyvältä. Toivottavasti kuva ei kovin paljoa valehtele tai ole vanha. Vaikka nainen ei etsi seksiseuraa, toivon saavani tänään.

3.2

Treffit punapään kanssa ohi ja sain pillua;)

Punapää etsii kyllä oikeaa suhdetta eikä yleensä harrasta tällaisia extempore suhteita, mutta nyt meidän treffit sattuivat minun kannalta juuri oikeaan saumaan. En vielä kertonut hänelle, että tarkoitus on tavata vain kerran seksin merkeissä.

Lapsi on tämän viikon isällään ja meillä synkkasi oikein hyvin yhteen. Mentiin jo aika alkuillasta punapää asunnolle ja sänkyyn. Vaikka hänen erosta oli jo lähes vuosi niin mitään suhdetta ei kuulemma ole tällä välillä ollut. En tiedä uskonko? Taas toisaalta kun alettiin panna, hän oli jotenkin varovainen, niin kuin tatsi olisi ollut vähän aluksi hukassa.

Ei mikään kaunokainen, mutta ei rumakaan. Runsaat muodot, oikein kunnon tissit mitä puristella. Tummat nännit. Takaapäin nussiessa vähän roikkuva perse, mutta ei se tahtia haitannut. Toisaalta ihanaa panna vähän vanhempaa kunnon NAISTA, jolla pillu lotisee kun kunnolla vauhtiin päästiin. En ole ennen kenenkään kolmikymppisen kanssa ollutkaan. Enkä myöskään kenenkään kanssa jolla on jo synnytys takana. Hyvä pillu vaikka oli synnyttänyt. Synnytys ei ehkä pilaakaan pillua, päinvastoin.

Tuli ehkä vähän huono omatunto koska tapasin hänet vain seksin takia ja ilmoituksessa luki, että ei pelkkää seksiä. Näinkö tästä jää kuitenkin vähän hyväksikäyttäjä olo koska en aio tavata uudestaan? Enhän nyt voi alkaa treffailla naista jolla on jo lapsikin. Tai pitäisikö tavata vielä toistamiseen? Ei seksi kyllä huonoa ollut! Uusi sääntö: Jos tapaan uudestaan seksin merkeissä naisen jonka kanssa en kuitenkaan ala seurustella niin siitäkin saan sen ½ pistettä lisää, mutta vain kerran, ei enää toista kertaa. Plakkarissa 3½/100.

4.2

Lukeeko näitä blogeja kukaan koskaan? Olisi aika typerää kirjoittaa tätä vain itselleen. Onko tämä ihan typerää tekstiä? Miten Tepon blogista tuli niin suosittu? Tunnustus:En ole koskaan lukenut Tepon blogia. Vain iltalehden juttuja siitä ja alun esittelyn. En halunnut lukea siksi, että en ala sitten vahingossa kopioida sitä ja kirjoittaa samanlaista. Kopioin kyllä siitä idean tähän omaan blogiin. Teppo, 100 naista. En edes tiedä pääsikö Teppo tavoitteeseensa????

5.2

Viikonloppu lähestyy. Reilu kolmikymppisen punapään kanssa ollaan viestitelty tiiviisti. Hän haluaisi jo nopeasti tavata uudestaan. Välttelen häntä vedoten kiireisiin ja sanon että ehkä viikonloppuna sitten. Aionkin ehkä sunnuntaina käydä panemassa häntä toisenkin kerran. Usein toinen kerta on vielä parempi kuin ensimmäinen. Punapää sanoi olevansa hieman ruosteessa pitkän seksittömän ajan jälkeen ja uskonkin, että asia oli niin. Jos hän olisi nuorempi, eikä olisi lasta niin hän olisi varteenotettava vaihtoehto, siis jos seurustelisin, mitä nyt siis en tämä vuonna tee.

Treffeillä onnistuu hyvin. Joka päivä on tullut pari naista jotka haluaisivat tutustua. Itse en ole vielä ehtinyt etsiä mieleisiäni ollenkaan kun aika menee minun suuntaan kirjoittavien naisten vastaamiseen. Pitänee keksiä joku kohtelias vakiolause mitä sitten voi käyttää kieltäytymiseen.

8.2

Tapasin sittenkin punapään jo eilen (lauantai) kun hän tuntui niin innokkaalta.

Mentiin yhden oluen jälkeen heti hänen asunnolle ja sänkyyn. Seksi vain paranee. Panin ensimmäistä kertaa rintojen väliin. Olin etunojassa naisen rintakehän päällä ja nain rintojen vakoa naisen pidellessä tissejä käsin yhdessä. MAHTAVAA ruikkia kasvoille suoraan rinnoilta.

Olen kuitenkin päättänyt jättää hänet ensi viikolla.

9.2

Kävin vielä kerran panemassa punapäätä ja yöllä keskustelimme asiasta, ja päätimme lopettaa "suhteen", ennen kuin kumpaankaan sattuu enempää. Parempi lopettaa heti alussa, kuin vasta myöhemmin kun kiintyy enemmän. Plakkarissa 4/100

11.2

Minulla on viikonlopuksi treffit parin reilut kaksikymppisen naisen kanssa.

Perjantaina tapaan pitkähiuksisen 22v brunetten. Tosi kaunis!!!!!!! Kuvassa pitkät ripset, kaunis, musta leninki yllään. Ruskeat silmät, 165 pitkä.

Lauantaina treffaan 164cm, 50kg yliopistossa opiskelevan 24 vuotiaan blondin. Kuvassa minihameessa. Upea vartalo!!!!

Kummallakaan ei ole lapsia, molemmat opiskelijoita.

14.2

Brunette tuntui tekstareiden perusteella oikein kivalta. Todellisuudessa hän oli vähän surumielinen. Hän oli pukeutunut pikkumustaan ja mustiin sukkahousuihin. Jalassa mustat korkokengät. Hiukset olivat kuvan ottamisen jälkeen muuttuneet astetta tummemmaksi, lähes mustiksi. Kutsun häntä kuitenkin alkuperäisen suunnitelman mukaan brunetteksi. Hän oli juuri eronnut edellisestä suhteestaan. Kävimme ensin kahvilla ja jatkoimme yhdelle oluelle. Hän oli jotenkin synkällä tavalla hyvin kaunis, pelottavan kaunis. Mielessäni pyöri koko ajan biisi, Suicide blonde, tai joku vastaava, vaikka brunette olikin. Myönnettäköön, että en edes muista tarkemmin mistä biisi kertoo tai kuka oli esittäjä, kai jotain itsemurhasta?

Brunette on hyvin hauras, ja herkässä mielentilassa, ihan erilainen kuin tekstareiden perusteella saattoi olettaa. Odotin koko ajan että hänellä on veitsi mukana millä viiltää ranteet auki. En uskaltanut mennä hänen kanssa sänkyyn. Pelkäsin, että hän särkyy. Halasimme ja saatoin hänet turvallisesti illanpäätteeksi kotiin. Sovimme, että tapaamme myöhemmin uudestaan.

Eilen nukkumaan mennessä mietin, onko tällaisissa 100 naista projekteissa mitään järkeä?

Tänään tapaan kuitenkin yliopistotyttösen. Mieli on haikea, mutta siitä se varmasti piristyy.

15.2

Eilen oli treffit 24 vuotiaan yliopistossa opiskelevan tyttösen kanssa ja sain pillua. Plakkarissa 5/100;)

Tyttö on juuri kuin treffien kuvassa, blondi, hoikka, taitovoimistelijan vartalo.

Tulimme hyvin juttuun ja joimme ja höpötimme paljon. Hän on tajuttoman fiksu. Illan päätteeksi menimme asunnolleni jatkoille. Tyttö oli hyvässä huppelissa ja villi. Hän ylisti vartaloani ja housut lähtivät molemmilta jaloista alle vartissa.

Panimme kuin kanit olohuoneen sohvalla. Ja suihkussa. Ja makuuhuoneessa. Ja aamulla jälleen suihkussa. Kortsuja tuli käytettyä jotain kaksi per yhdyntä. Aina ne nousivat kullin päähän ja olivat terskan esinahan alla jotenkin ihmeellisesti rullalla. Tyttösen pillu jotenkin imi kortsua pois kullin päältä. Mutta KYLLÄ oli ihana pillu. Tapaamme varmasti vielä useasti.

Sinkkuelämä on ihmisen parasta aikaa!!!

21.2

Olen koko viikon tapaillut yliopisto-tytteliä. Hän (she) on ihan seksihullu, ja juoppo ;) Juo joka ilta pari siideriä. Hän asuukin toisen tytön kanssa ja siksi panemme aina minun asunnolla kun täällä on oma rauha. Tyttö vihjailee, että jos hän joskus tytön kanssa suostuisi seksiin, niin se olisi kämppäkaveri. On kuulemma muodot kohdillaan. Ja jos joskus harrastaisi kimppakivaa, niin kämppäkaveri olisi toinen niistä. Missä välissä tämä tyttö opiskelee?

Hän kiihottaa minua bi-seksi vihjailuillaan ja harrastammekin koko ajan seksiä. En ole koskaan saanut näin useasti pillua. Kävin jo ostamassa säästöpakkauksen 100 kpl kortsuja. Riittää tuskin kuukaudeksikaan? Asunnossani ei ole tasoa, missä emme vielä olisi panneet.

Vihjailin hänen bi-juttujen jälkeen, että julkaisen meidän panot netissä. Ei se kuulemma häntä haittaa ja videoiminenkin sopii.

Suicid blonde ja 33v. punapää viestittelevät ajoittain ja punapää pyytää, että tavattaisiin vielä. Suicid blonde haluaa myös tavata uudestaan. En tiedä missä välissä ehtisin? Mietin kuitenkin Suicid blondia lähes päivittäin.

1.3

Seurustelemme epävirallisesti Yo-tyttösen kanssa. Seksi on mahtavaa, parasta kuin koskaan.

Ostin alkuviikosta Canonin digivideokameran. Kustansi yli 700 euroa. Ollaan Yo:n kanssa kuvattu meidän panot. 20cm pituus- ja 40kg paino erosta johtuen, Yo näyttää videolla ihan kirpulta allani. En ole tajunnut kuinka iso olen, mutta kamera lihottaa, sanotaan;)

Olemme katsoneet yhdessä tuotoksiamme ja kiihotumme niistä molemmat aina uudestaan ja uudestaan. Näytämme hyvältä yhdessä. Nälkä kasvaa syödessä. Ajattelimme ostaa jotain seksivälineitä, asuja ja kuvata myös niitä.

22.3

Seurustelemme yhä epävirallisesti Yo tytön kanssa. Epävirallisesti siksi kun emme asu vielä yhdessä. Hän olisi valmis muuttamaan heti luokseni, mutta haluan katsoa vielä jonkin aikaa.

Tapasin viikolla Suicide blondin (brunette) kahvin merkeissä, keskellä päivää kaupungilla. Hän oli hieman pirteämpi ja puheliaampi. Hän kiihottaa minua seksuaalisesti suuresti jotenkin oudolla tavalla. Ne ruskeat silmät, ja 1cm mittaiset ripset, pitkät hiukset, sirot sääret. Olen varma, että hänellä on piukka kaunis pillu. Ehkä liiankin piukka minulle.

Näen mielessäni kuinka harrastamme seksiä. Hän on allani, hieman surumielisin, vetisin silmin, ja nauttii kalustani suunnattomasti. Rakastelemme uudestaan ja uudestaan kunnes nautinto ylittää kaikki rajat. Mutta mitä sen jälkeen?

29.3

Treffi-pyyntöjä on kertynyt kymmeniä. Poistin ilmoitukset. Joukossa oli tosi upeita pakkauksia, mutta seurustelen nyt vakituisesti Yo-tyttöni kanssa. Olemme rakastuneet ja muutamme pääsiäiseltä yhteen asumaan. Hänen kanssaan vain on niin helppoa olla. Ei paljon riidellä, seksi sujuu.... Mitäpä tuohon enää lisäämään?

Suicide blondi on jäänyt mietityttämään. Olisiko ainakin kerran pitänyt tavata seksin merkeissä? Haluttaisi valtavasti. Ihanat sääret!

Ei tullut minusta Tepon veroista naisenkaatajaa:(

Palaan taas myöhemmin asiaan jos on aihetta...

t. Matti

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET